Leuk voor jong en oud!

Onze thema avonden

Actief feest

Gevarieerd programma waar het gezellig bezig zijn met behendigheidsspellen het belangrijkste is; limbodansen, ring werpen, toren van Pisa, klompendans, kruisboog schieten en superdarts. Prijs is incl. een standaard barbecue en ontvangst drankje.
Vanaf 51,95

Boerenfeest

Ontvangst met een drankje, hoofdband en standaard barbecue. Dit boerenfeest bestaat uit een aantal activiteiten die de donkere avonden op de boerderij opvrolijkten. De onderdelen op deze avond zijn; koe melken, klompje schuiven, riek gooien, spijker slaan, kruiwagenrace en rodeo stier.
Vanaf 51,95

Casino avond

Ontvangst met een consumptie en een luxe barbecue. Een avond gezellig gokken zonder te dokken. U speelt roulette, black jack en Caribbean poker tegen uw eigen vrienden en collega’s. Wie besluit de avond met de meeste fiches?
Vanaf 51,95

Fight night

Ontvangst met een drankje, bandana en standaard barbecue. Deze Fight Night bestaat uit een aantal verschillende spelen waarbij het duel met elkaar het belangrijkste element is. Natuurlijk staat het vermaak en plezier hebben met elkaar voorop. De activiteiten zijn: boksring, spijkerbroek hangen, arm worstelen, gladiatorenspel, sumo worstelen en bungee run.
Vanaf 51,95

Houthakkers­avond

Ontvangst met een bandana en standaard barbecue. Gevarieerd programma in houthakkerssfeer. Op deze avond moeten spectaculaire houthakkers werkzaamheden worden verricht. Deze werkzaamheden zijn; boogschieten, hakbijl werpen, spijker slaan, arm worstelen, bierpulschuiven en rodeo stier.
Vanaf 51,95

Piraten­avond

Ontvangst met een drankje, hoofdband en standaard barbecue. Gevarieerd programma waarbij er in teams gestreden wordt bij de volgende activiteiten; gladiatorenspel, draailadder, boksring, tokkelen, touwtrekken en ondergronds doolhof.
Vanaf 51,95

Skiparty

Ontvangst met een Jägermeister en vier uur lang zoveel bier, fris en wijn drinken als je kunt! Met een Tiroolse muts op kom je geheel in de après-ski sfeer! ! Samen spijker slaan en rodeo snowboarden zal zorgen voor het afmaken van deze après-ski beleving!
Vanaf 47,50
Duur: 4 uur

Tirolerfeest

Ontvangst met een Tiroolse muts, een warm drankje zoals glühwein, warme chocolademelk, koffie of thee en een standaard barbecue. Het gevarieerde programma bestaat uit de onderdelen; rodeo snowboard, skilatten race, sneeuwpop worstelen, sneeuwbal gooien, ijspegel vangen en ijsschots schuiven. Een gezellige manier om een koude winteravond mee door te brengen.
Vanaf 51,95

Wild-Westavond

Ontvangst met een drankje, cowboyhoed en standaard barbecue. Tijdens deze wildwest avond typische activiteiten als: rodeo stier, hoefijzer werpen, bierpul schuiven, lasso werpen, paintball shoot-out en boogschieten.
Vanaf 51,95

Win In ‘N Minuut

Voor 4 aaneengesloten uren onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn drinken. Een avondvullend programma met tussendoor een barbecue bestaande uit 4 stukken vlees p.p.. De avond is gebaseerd op de populaire spelshow ‘Minute to Win It’. Er is een keuze aan 50 spellen die aan bod kunnen komen, de winnaar trekt een kaart om het volgend spel te bepalen. Elke spel speel je binnen 1 minuut of moet je een minuut volhouden. Welk team wint deze hilarische wedstrijd.
Vanaf 60,00
Duur: 4 uur

Alle activiteiten dicht bij elkaar

Welkom bij Adventure and Thrill. de ultieme bestemming voor adrenalinejunkies en avonturiers van alle leeftijden! Onze spannende attracties bieden een unieke en opwindende ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur en plezier. Van ziplinen tot klimmen en abseilen, tot tokkelen, we hebben voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin of een teambuilding-uitje met collega’s, ons avonturenpark biedt tal van activiteiten om uit te kiezen. Ons park is ontworpen met veiligheid in gedachten en onze professionele medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij elke stap van uw avontuur. Kom langs en maak onvergetelijke herinneringen in ons avonturenpark in Best!