Escape Room

Escape room Captain William Kidd Deze escape room gaat over het varhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij.. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen…

Escape room Machu Picchu van Jake McDowell Deze Escape Room verteld het verhaal van Jake McDowel. Na jaren zoeken heeft de legendarische schatzoeker Jake McDowell samen met zijn assistent Mitch eindelijk de verloren schatkamer in Machu Picchu gevonden. Deze schatkamer is een eerbetoon aan Mama Quilla, de godin van de maan. Jake zal naar verluidt de schatkamer alleen betreden en zal de schatten zelf aan de buitenwereld tonen.

Beschikbare tijdsloten inzien en reserveren kunt u op www.escapeadventure.nl

Hoe ziet ons programma eruit

Dit kunt u van ons verwachten

Stap 1:

Escape rooms zijn goed om de teambuilding te bevorderen. Door samen een activiteit te ondernemen, leren collega’s elkaar beter kennen en wordt de onderlinge band versterkt. Je kan een reservering maken met de hoeveelheid personen. We houden hierbij rekening met je wensen en behoeften en op basis hiervan kiezen we de leukste activiteiten.

Stap 2:

Er zijn diverse activiteiten beschikbaar die bijdragen aan het teambuilding proces. Zo zijn er sportieve activiteiten, creatieve workshops, culinaire ervaringen en nog veel meer. Op de website kun je een overzicht vinden van alle activiteiten en kun je direct boeken. Bij het boeken wordt er rekening gehouden met de grootte van de groep en eventuele specifieke wensen.

Stap 3:

Om de teambuilding ervaring compleet te maken, kan er gekozen worden voor catering in de vorm van een gezellige bbq. Er zijn diverse opties beschikbaar, van een simpele lunch tot een uitgebreid diner. De catering kan volledig aangepast worden aan de wensen van het bedrijf. Bij het boeken van de activiteiten kan er ook direct catering besteld worden.

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Reserverings aanvraag Escape Room

Wilt u een bedrijfsuitje of een dagje uit voor uw vriendengroep organiseren en lijkt een Escape Room u wel wat? Voor een reserveringen aanvraag te doen kunt u onderstaand formulier invullen. Indien er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via info@adventureandthrill.nl Of telefonisch via 0495-494693

Voer een nummer in van 1 tot 2000.