Over ons

Ben jij op zoek naar een teambuildingdag vol met sportieve activiteiten of wil je een onvergetelijke thema-avond? Adventure and Thrill  verzorgt diverse sportieve programma’s voor groepen van tien tot tweeduizend deelnemers.

Denk aan een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, familie-uitjes, productpresentaties, vergaderingen, workshops en thema-avonden! Sinds 1989 staat ons hele team klaar om u een energieke tijd te verzorgen!

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Alle activiteiten dicht bij elkaar

Welkom bij Adventure and Thrill. de ultieme bestemming voor adrenalinejunkies en avonturiers van alle leeftijden! Onze spannende attracties bieden een unieke en opwindende ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur en plezier. Van ziplinen tot klimmen en abseilen, tot tokkelen, we hebben voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin of een teambuilding-uitje met collega’s, ons avonturenpark biedt tal van activiteiten om uit te kiezen. Ons park is ontworpen met veiligheid in gedachten en onze professionele medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij elke stap van uw avontuur. Kom langs en maak onvergetelijke herinneringen in ons avonturenpark in Best!