Bedrijfs uitjes

Kies je voor een losse activiteit of een volledige arrangement, elk bedrijfsuitje is bij ons een geslaagde dag. Activiteiten van een uur of voor een complete dag, met of zonder eten. Je zegt het maar. En alles op 1 locatie, wat wil je nog meer. Je kunt je voorkeur aangeven, wij maken een offerte op maat.

Tussendoor verzorgen wij voor uw team ook nog een heerlijke lunch, zodat u tijdens deze lunch kunt opladen voor de overige opdrachten.

Hoe ziet ons programma eruit

Dit kunt u van ons verwachten

Stap 1:

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk om de teambuilding te bevorderen. Door samen een activiteit te ondernemen, leren collega’s elkaar beter kennen en wordt de onderlinge band versterkt. Je kan een reservering maken met de hoeveelheid personen. We houden hierbij rekening met je wensen en behoeften en op basis hiervan kiezen we de leukste activiteiten.

Stap 2:

Er zijn diverse activiteiten beschikbaar die bijdragen aan het teambuilding proces. Zo zijn er sportieve activiteiten, creatieve workshops, culinaire ervaringen en nog veel meer. Op de website kun je een overzicht vinden van alle activiteiten en kun je direct boeken. Bij het boeken wordt er rekening gehouden met de grootte van de groep en eventuele specifieke wensen.

Stap 3:

Om de teambuilding ervaring compleet te maken, kan er gekozen worden voor catering in de vorm van een gezellige bbq. Er zijn diverse opties beschikbaar, van een simpele lunch tot een uitgebreid diner. De catering kan volledig aangepast worden aan de wensen van het bedrijf. Bij het boeken van de activiteiten kan er ook direct catering besteld worden.

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Informeren naar de mogelijkheden?

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren en lijkt een Adventure Day u wel wat? Informeer dan naar de mogelijk heden voor uw bedrijfsuitje. Voor een reserveringen aanvraag te doen kunt u onderstaand formulier invullen. Indien er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via info@adventureandthrill.nl Of telefonisch via 0495-494693

Voer een nummer in van 1 tot 2000.