Action day, een dagje teambuilding ‘back to basics’

Voor stoere mannen en vrouwen die de strijd met de elementen en elkaar willen aangaan. Die niet bang zijn voor een spatje regen en vieze kleren. Laat je telefoon thuis en leef je midden in de natuur helemaal uit. ‘Action day’ omvat een bosprogramma met diverse sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, boogschieten en paintball. Ook een fotoroute maakt onderdeel van het programma uit.

Strijd voor jezelf én voor je team

Tijdens deze Action Day ga je uitdagingen aan waarin je het uiterste uit jezelf haalt. Maar ook je samenwerkingsskills worden getest. Zo zijn er verschillende opdrachten die in teamverband uitgevoerd moeten worden. Denk aan het bouwen van een vlot, waar jullie daarna echt op gaan varen! Dit soort groepsopdrachten maken de Action day ook uitermate geschikt als teambuildingactiviteit of bedrijfsuitje, tot wel 2000 mensen.

Het Action Day programma

De Action Day is een geweldige dagvullende activiteit voor vrijgezellenfeesten, familieuitjes, examen- en verjaardagsfeesten, personeelsuitjes en in combinatie met bijvoorbeeld een vergadering. Hieronder vind je het Action Day programma:

 • Bosprogramma met o.a.:
  • kaart/kompasloop
  • fotoroute
  • boogschieten
  • vlot bouwen/varen
  • paintball game
  • mountainbiken
 • Standaard lunch tussendoor
 • Ter afsluiting een (standaard) barbecue

Wil je een Action Day bij Adventure & Thrill plannen? Vul het contactformulier hieronder in. In het geval van beperkingen, diëten of allergieën, gelieve dit vooraf te vermelden, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Reserverings aanvraag Action Day

Wilt u een bedrijfsuitje of een dagje uit voor uw vriendengroep organiseren en lijkt een Action Day u wel wat? Het dag vullende programma kost € 84,50 per persoon en het programma wordt aangeboden vanaf 10 personen. Voor een reserveringen aanvraag te doen kunt u onderstaand formulier invullen. Indien er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via info@adventureandthrill.nl Of telefonisch via 0495-494693

Voer een nummer in van 1 tot 2000.