Leuk voor jong en oud!

Onze programma’s

Action Camp

Adventure & Thrill organiseert Action camps en andere actieve programma’s voor 10 tot wel 2000 mensen. Ook voor personeelsuitjes van grote bedrijven kunnen wij dus prima een sportief evenement organiseren.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Action Day

Voor stoere mannen en vrouwen die de strijd met de elementen en elkaar willen aangaan. Die niet bang zijn voor een spatje regen en vieze kleren. Laat je telefoon thuis en leef je midden in de natuur helemaal uit.
Vanaf 84,50
Duur: Hele dag

Active Game

Active Game, tijd voor actie! Voor de actievelingen onder ons, bieden wij een leuk programma met gevarieerde activiteiten. Dit kan dus een erg leuke manier zijn om bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest te vieren.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Adventure Bos Extreme

Ga de uitdaging aan en doe mee met het Adventure Bos Extreme, een activiteitenprogramma voor echte avonturiers. Met vijf gevarieerde en sportieve outdoor onderdelen, zoals een touwbrug, tokkelen in het bos en een hindernisbaan.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 3,5 uur

Adventure Bos Extreme Day

Wilt u een bedrijfsuitje of een dagje uit met uw vriendengroep organiseren? Kom dan zeker naar Adventure and Thrill. U gaat tijdens de Adventure Bos Extreme Day een leuke dag met avontuur en plezier tegemoet.
Vanaf 52,95
Duur: Hele dag

Adventure Bos Training Day

Bent u samen met uw collega’s of vrienden toe aan een dagje uit? Kom dan naar Adventure and Thrill en doe mee aan onze Adventure Bos Training Day! Deze Adventure Bos Training Day wordt een dag vol spanning, avontuur, team play en natuurlijk heel veel plezier!
Vanaf 52,95
Duur: Hele dag

Adventure day

Toe aan een dag vol met avontuur? Kom dan naar Adventure and Thrill en doe met uw collega’s of vriendengroep mee aan onze Adventure Day.
Vanaf 54,95
Duur: 3,5 uur

Adventure Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; mountainbikerace, boogschieten, touwbrug, brancard- race, vlot bouwen/varen en kanovaren.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Adventure Night

Spectaculaire tocht over het terrein van Aquabest. Tijdens deze nachtelijke tocht komen de deelnemers opdrachten tegen zoals; touwbaan, tokkelen, hakbijl gooien, kano-oversteek, smokkelaarbos en het ondergronds doolhof.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 3 uur

Adventure Tower

Spectaculaire activiteiten in een 12 meter hoge toren. Activiteiten voor de echte bikkel zoals; pampersprong, klimnet, jacobsladder, ondergronds doolhof en high all aboard.
Vanaf 34,50
Duur: Circa 3 uur

Bachelor Adventure

Een programma speciaal voor kleinere groepen met de activiteiten; speedball, pampersprong, waterschans, battle the light, levend tafelvoetbalspel en bungee battle.
Vanaf 46,50
Duur: Circa 4 uur

Carnaval Actief

Om aan de bierdrinkende massa te ontsnappen, hebben wij een actief carnavalsprogramma voor u gemaakt. Ontvangst met een consumptie naar keuze (koffie, thee, chocomel, bier, fris of wijn) en een carnavalsaccessoire.
Vanaf 37,50
Duur: Circa 4 uur

Challenge Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; klimmen, abseilen, tokkelen, boogschieten, ondergronds doolhof en vlot bouwen/varen.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Die Hard Challenge

Waterschans, ondergronds doolhof, pampersprong, Speedball; variant op het paintball spel incl. 75 verfballetjes p.p., tokkelbaan in het bos
Vanaf 40,00
Duur: Circa 3,5 uur

Escape Room

Escape room Captain William Kidd Deze escape room gaat over het varhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf.
Duur: Max 1 uur

Extreme Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; pampersprong, mountainbikerace, bungeerun, kruisboog schieten, kussengevecht en ondergronds doolhof.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Fun Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; levend tafelvoetbalspel, hoepel hysterie, duizelbaan, zeephelling, klimnet en sumo worstelen.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Kinder arrangement

Kinder arrangement, stop het binnenzitten ga naar buiten! Voor stoere kinderen hebben wij een leuk en uitdagend programma samengesteld.
Vanaf Prijs op aanvraag
Duur: Circa 2 uur

Klimtoren

Spectaculaire activiteiten in een 12 meter hoge toren. Activiteiten voor de echte bikkel zoals; pampersprong, klimnet, jacobsladder, ondergronds doolhof en high all aboard.
Vanaf 22,50
Duur: Circa 2 uur

Klootschieten

U gaat onder leiding van een instructeur in groepjes tegen elkaar klootschieten. Door de kloot onderhands te gooien moet u met uw team in zo weinig mogelijk worpen het parcours afleggen. Het aantal worpen is uw score, de afstand die wordt afgelegd is circa 5 km.
Vanaf 17,50
Duur: Circa 2 uur

Mountain­bike­­tocht

Tocht onder leiding van ervaren instructeurs. De tocht wordt aan het niveau van de groep aangepast, zodat het voor zowel een beginner als een ervaren biker leuk is.
Vanaf 19,95
Duur: Circa 3 uur

Oriëntatie­tocht

Onder begeleiding van een instructeur gaat u in de bossen op zoek naar opdrachten. Oriëntatie-opdrachten zijn fotoroutes, coördinaat bepalen, kompas en oleaat. De doeopdrachten zijn o.a. vliegend touw, palenopdracht en de wandelende ‘A’
Vanaf 21,50
Duur: Circa 2 uur

Outdoor Day

Gevarieerd dagprogramma met een avontuurlijk verhaal waarbij je door middel van een kaart, kompas, oleaat en fotoroutes op zoek gaat naar teamopdrachten. Tussendoor een standaard lunch.
Vanaf 52,95
Duur: Hele dag

Outdoor Game

Gevarieerd programma met als onderdelen: rodeo stier, kanovaren, paintball shoot-out, gladiatorenspel, wereldbalspel en ondergronds doolhof.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Speedball

Spectaculaire paintball, met kleinere teams op een kleiner open veld met diverse dekkingen. Inclusief 75 verfballetjes, pistool, overall, gezichtsbeschermer en scorekaart met keycord.
Vanaf 21,50
Duur: Circa 1 uur

Summer Game

Echt zomers programma met de onderdelen; tokkelen in het bos, rokvoetbal, super bungee, waterschans, zeephelling en kussengevecht boven water.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Super Challenge

Ontvangst met koffie en cake, tussendoor standaard lunch. Dagprogramma waarbij de ene spectaculaire activiteit de andere volgt. Deze onderdelen zijn: mountainbikerace, klimmen, boogschieten, abseilen, touwbaan, tokkelen, kanovaren, wereldbal en vlot bouwen/varen.
Vanaf 54,50
Duur: Hele dag

Super Fun

Ontvangst met koffie en een gevulde koek, rond 13.00u standaard lunch. Gevarieerd dagprogramma met als onderdelen; oriëntatie tocht, tafelopdracht, wipwap, superdarts, tafelvoetbal en klimnet op hoogte.
Vanaf 54,50
Duur: Hele dag

Survival Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; gladiatorenspel, mountainbikerace, boksring, touwbaan, touwtrekken en kanovaren.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Team Action

Ontvangst met koffie met cake. Een compleete dag die in het teken staat van samenwerken en teamverband. De dag begint met een bosprogramma met kaart, fotoroutes, kompas en een aantal actieve groepsopdrachten.
Vanaf 54,50
Duur: Hele dag

Team Adventure

Programma waarbij het samenwerken en het teamverband in elk van de onderdelen een belangrijke rol speelt. Met als activiteiten; krat stapelen, wereldbalspel, spinnenweb, Jacobsladder, high all aboard en het kruispunt.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Team Challenge

Een programma waarin het samenwerken en teamverband in elk van de activiteiten een zeer belangrijke rol speelt. Deze activiteiten zijn: tafelopdracht, wandelende A, kruispunt, vlot bouwen, wereldbal en geblindeerde Zwitsers.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 3,5 uur

Team Fun

In een team samenwerken dat staat bij dit programma centraal. Er wordt hierbij deelgenomen aan de activiteiten; vliegend tapijt, ring steken, rokvoetbal, team twister, wereldbalspel en spinnenweb.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

The Iron Man Challenge

Gevarieerd programma. Met als activiteiten: kussengevecht boven water, vlot bouwen en varen, mountainbike race, boogschieten, kanovaren en wereldbal.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Voetbal Adventure

battle the light, rodeo voetbal, rokvoetbal spel, levend tafelvoetbalspel, wereldbalspel, Zwitsers voetbalspel
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Water Game

Gevarieerd programma met als activiteiten: vlot bouwen/varen, kussengevecht boven water, waterschans, high-all aboard, duizelbaan en krat stapelen.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Winter Fun

Winter programma met als activiteiten; sneeuwpop worstelen, skilat lopen, sneeuwbal gooien, rodeo snowboarden, skibroek hangen en ijsklontjes rennen.
Vanaf 36,50
Duur: Circa 4 uur

Alle activiteiten dicht bij elkaar

Welkom bij Adventure and Thrill. de ultieme bestemming voor adrenalinejunkies en avonturiers van alle leeftijden! Onze spannende attracties bieden een unieke en opwindende ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur en plezier. Van ziplinen tot klimmen en abseilen, tot tokkelen, we hebben voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin of een teambuilding-uitje met collega’s, ons avonturenpark biedt tal van activiteiten om uit te kiezen. Ons park is ontworpen met veiligheid in gedachten en onze professionele medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij elke stap van uw avontuur. Kom langs en maak onvergetelijke herinneringen in ons avonturenpark in Best!