Active Game, tijd voor actie!

Voor de actievelingen onder ons, bieden wij een leuk programma met gevarieerde activiteiten. Dit al voor groepen vanaf 10 personen tot wel 2000 personen. Dit kan dus een erg leuke manier zijn om bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest te vieren.

Wat staat er op het programma?

Op het Active Game programma staan;

  • sumo worstelen
  • bungee run
  • Zwitsers voetbal
  • superskippybal
  • kruispunt
  • stormbaan

Op zoek naar een leuke buitenactiviteit? Wij regelen het

Ga elkaar bijvoorbeeld te lijf in een sumo pak of ga de strijd aan met je teamgenoot tijdens een bungee run. Heerlijke sportieve activiteiten in de buitenlucht, voor teambuilding of gewoon ter ontspanning. Wil je iets plannen voor je vrijgezellenfeest, personeelsfeest, examenfeest of familieuitje? Wij regelen het voor je. Ook voor productpresentaties, vergaderingen, workshops en thema-avonden kun je bij Adventure & Thrill terecht.

Heb je speciale wensen?

Heb je vragen over onze programma’s? Of zijn er misschien bepaalde activiteiten die je niet of juist wel wilt doen? Wil je een programma dat binnen een bepaald budget valt? Dan kunnen we natuurlijk altijd tot een gewenst programma komen dat volledig bij je verwachtingen en de samenstelling van je groep past.

Contact

Als je meer over ons of de activiteitenprogramma’s wilt weten, neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Reserverings aanvraag Active Game

Wilt u een bedrijfsuitje of een dagje uit voor uw vriendengroep organiseren en lijkt een Active Game u wel wat? Het dag vullende programma kost € 43,95 per persoon en het programma wordt aangeboden vanaf 10 personen. Voor een reserveringen aanvraag te doen kunt u onderstaand formulier invullen. Indien er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via info@adventureandthrill.nl Of telefonisch via 0495-494693

Voer een nummer in van 1 tot 2000.