Avontuur Bos Extreem

Ga de uitdaging aan en doe mee met het Adventure Bos Extreme, een activiteitenprogramma voor echte avonturiers. Met vijf gevarieerde en sportieve outdoor onderdelen, zoals bv een wipwap, tokkelen in het bos en de muur. Dit is een leuk uitje voor jou en je gezin, maar ook voor grotere groepen en teambuilding is het absoluut een leuke ervaring.

Activiteiten voor kleine en grote groepen

Wil je iets plannen voor je vrijgezellenfeest, personeelsfeest, examenfeest of familieuitje? Adventure Bos Extreme is een ideaal activiteitenprogramma voor zo’n gelegenheid. Voor groepen vanaf 10 tot en met wel 2000 personen. Wij regelen het voor je. Ook voor productpresentaties, plaatsing, workshops en thema-avonden kun je bij Adventure & Thrill terecht.

Vijfkamp, ​​ga jij de uitdaging aan?

Het Adventure Bos Extreme bestaat uit de volgende 5 onderdelen:

  • hoogte parkours
  • high all aboard
  • tokkelen in het bos
  • wipwap
  • muur

Andere wensen altijd bespreekbaar

Wil je deelnemen aan dit activiteitenprogramma, of je nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in, en wij zullen samen met jou kijken wat het beste aansluit op de wensen van jouw gezelschap. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een bepaald onderdeel niet verleden bij het gezelschap dat wil nemen, dit valt dan natuurlijk met Adventure & Thrill te bespreken deel.

Een greep uit ons aanbod

interesse in dit programma?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met je collega’s? Reserveer dan nu een programma via de knop hieronder!

Reserverings aanvraag

Reserverings aanvraag Adventure Bos Extreme

Wilt u een bedrijfsuitje of een dagje uit voor uw vriendengroep organiseren en lijkt de Adventure Bos Extreme u wel wat? Het programma kost € 36,50 per persoon en het programma wordt aangeboden vanaf 10 personen. Voor een reserveringen aanvraag te doen kunt u onderstaand formulier invullen. Indien er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via info@adventureandthrill.nl Of telefonisch via 0495-494693

Voer een nummer in van 1 tot 2000.