Adventure and Thrill verzorgt sportieve programma’s voor groepen van 10 tot 2000 deelnemers

U kunt bij ons terecht voor de organisatie van een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, examenfeest, familie uitjes, productpresentaties, vergaderingen, workshops en thema-avonden!

Tevens is onze locatie voor speciale gelegenheden te huur! Wij beschikken namelijk over vijf ingerichte themazalen die de mogelijkheid bieden voor indoor activiteiten, maar ook als feestlocatie gebruikt kunnen worden!
Bij de accommodatie zijn terrassen aanwezig. Hier kunt u onder het genot van een drankje, de overige deelnemers aanmoedigen. Eén van de terrassen heeft een oppervlakte van 400 m2 welke compleet overdekt kan worden met een grote feesttent. Dit biedt de mogelijkheid de programma’s met slecht weer door te laten gaan. Ook zijn er douche- en kleedruimtes aanwezig.
Tevens staan wij altijd tot de beschikking om grotere evenementen op (onze) locatie te verzorgen. Zoals u leest zijn de mogelijkheden onbeperkt! Kinderlijk leuk, maar verre van kinderachtig en zo (in)spannend en uitgebreid als u dat wilt.
Uitstuitend per mail ontvangen wijzigingen worden in behandeling genomen.

Alles is mogelijk! U kunt vrijblijvend een afspraak maken om de locatie en activiteiten te bekijken.
Wilt u meer informatie, kijk ook eens op www.montanara.nl of bel ons op 0495-494693.

Escape Adventure
Vragen?

Heeft u belangstelling in één van onze programma’s of wilt u een offerte toegestuurd krijgen, twijfel niet en neem contact met ons op.

Telefoon 0495 – 49 46 93
E-mail info@adventureandthrill.nl